Kundomdömen

Här finner Ni bara ett litet urval av de brev vi får från kunder över hela världen, som dagligen når oss utan att vi frågat efter dem innan :

familj

„Jag vill tacka så mycket för en väldigt tillmötesgående, omtänksam och vänlig service. ”

(Dr. Sigrid K. från Tyskland)

„Tack! Ni ger förstklassig service som vi verkligen uppskattar.”

(John H. från England)

„Jag vill tacka för er omsorg och för den lyckade semestern. Vi har tillbringat 15 underbara dagar på en fantastisk plats. Återigen stort tack! Vi kommer säkerligen att vända oss till er igen när det blir dags för semester nästa år. Under tiden rekommenderar jag er webbplats till vänner och bekanta. ”

(Alberto S. från Italien)

„Jag vill tacka för ert snabba svar och den utmärkta servicen.”

(Monika S. från Polen)

„Tack för er okomplicerade och vänliga service.”

(Walter P. från Tyskland)

„Vi skulle vilja låta dig veta att vi har återvänt från vår semester, boendet var bra och ägarna var härliga. Tack så mycket. ”

(J. E. från Ungern)

„Vi tackar er för den fina semester som vi har haft utan problem, bekymmer eller svårigheter. Ett hjärtligt tack till hela teamet för den utmärkta organisationen. ”

(Marchioro P. från Italien)

„Kära Adrialin-team, jag vill tacka så hjärtligt för er goda service på Internet. Lägenheten var väldigt fin och allt gick enligt planerna! Det känns skönt att kunna ha ett sådant förtroende för en Internetagentur eftersom det inte alltid fungerar smärtfritt när man bokar online ... ”

(Claudia M. med familj från Tyskland)

„Ni ska ha beröm för er organisation och snabba respons.”

(Mirco S. från Italien)

„Jag vill tacka för att ni har organiserat den här semestern åt oss och jag hoppas att vi kan ta hjälp av er agentur igen vid senare tillfälle. ”

(John P. från England)

„Tack för den supersnabba administrationen! (...) Ni ger verkligen bra service som man kan rekommendera vidare! ”

(Georg R. från Tyskland)

„Tack för att ni har tagit hand om allt. Ni är mycket hjälpsamma.”

(Deleu K. från Frankrike)

„Kära team, vi har precis kommit tillbaka från vår semester i Novigrad. Det har varit fantastiskt! Semesterlägenheten var väldigt fin och motsvarade beskrivningen på Internet. Trots att vi anlände för tidigt var lägenheten genast i ordning för oss. Agenturen har gett oss snabb, vänlig och kompetent service. Vi kommer med all sannolikhet att boka genom er även i framtiden. Stort tack och många hälsningar! ”

(Dagmara G. från Polen)

„Hej Adrialin-teamet, i år bokade vi för första gången vår Kroatiensemester via Internet. På så sätt hittade vi er agentur, eftersom ni har ett fantastiskt utbud. Vi vill verkligen ge er beröm: Allt funkade utmärkt, både bokning (alla dokument kom som de skulle och i tid till oss) och in- och utcheckning, allting utan problem. Vi hade en härlig semester i Kroatien och kommer att ha er agentur i åtanke inför nästa år och semester, och rekommendera er vidare. ”

(familj M. från Tyskland)

„Hej! Mitt namn är Ammeli Giovanni. I augusti förra året tillbringade vi semestern på hotell Delfin i Porec. Vi var väldigt nöjda med hur ni organiserade vår semester. Ni var mycket hjälpsamma, tydliga och professionella, och därför vill jag ge er beröm för detta. ”

(Ammeli G. från Italien)

„Återigen tack för er snabba ombokning! Ni har räddat vår semester och vi kommer absolut att rekommendera er vidare! ”

(Erwin P. från Tyskland)

„Tack! Jag är mycket nöjd med er service och ert seriösa sätt. Jag har redan rekommenderat er till mina vänner. Ros till er! ”

(Flavio R. från Italien)

„Tack för er snabba, seriösa och fantastiska service!”

(Christine A. från Tyskland)

„Jag var mycket nöjd med inkvarteringen på hotellet och servicen. Det var en mycket bra semester. Tack! ”

(Valfrido T. från Italien)